Ardei copti

Share Button

Ingrediente:

500 g de ardei copti si decojiti, 300 g rosii, 200 g branza de oaie, ulei, sare, piper negru.

Se pun ardeii intr-o tava care merge la cuptor. Rosiile se spala, se decojesc, se maruntesc si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a mai evaporat din lichid, adaugati in tigaie jumatate din cantitatea de branza maruntita bine si mai prajiti putin. Compozitia din tigaie se pune peste ardeii din tava. Pe deasupra puneti cealalta jumatate din cantitatea de branza, presarati piperul si bagati la cuptor. Se coace cam 30 de minute.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.