Aperitiv din branza de burduf

Share Button

Ingrediente:

  • 1/2 kg brinza sau cas de oaie proaspat,
  • 50-100 ml bere,
  • 100 ml smintina,
  • 4-5 sardele,
  • chimen,
  • ceapa,
  • sare.

Mod de preparare:

Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smintina, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.