Aperitiv cu orez

Share Button

Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:

  • 250 g orez,
  • 1 pateu mare,
  • 4 oua crude,
  • 3 oua fierte,
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • codimente (piper,
    vegeta, sare) ,
  • pesmet,
  • cascaval si patrunjel tocat marunt.

Mod de preparare:
Se fierbe orezul in apa cu sare, se lasa la racit. Se rade morcovul si ceapa. Se pune intr-un vas
si se amesteca orezul racit, ouale crude, ceapa si morcovul tocate, codimente dupa gust,
patrunjelul, pateul si pesmetul cat cuprinde compozitia. Ouale fierte se taie marunt si se
amesteca cu restul compozitiei. Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina si se
pune compozitia in tava. Cine doreste, se poate rade cascaval pe deasupra. Se lasa la cuptor
cca. 30 minute pana se rumeneste.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.