Antricot de vaca la gratar

Share Button

Ingrediente:

  • 6 antricoate,
  • 1 lingura ulei,
  • 20 gr. unt,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • cimbru.

Mod de preparare:

Se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung cu ulei si se pun pe gratarul bine incins, frigindu-se pe ambele parti. Dupa ce s-au fript bine, se asaza pe o farfurie si se presara cu sare. Deasupra fiecarui antricot se pune cite o bucatica de unt cit o aluna si patrunjel verde tocat marunt. Cine prefera cimbrul, presara antricotul in momentul cind se pune pe gratar.

consultanta Dan Bradu

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi prajiti sau sote de morcov sau alte legume si cu salata de sezon.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.