Paste si pizza

  • 6:09 PM

    Ingrediente: 500 g fasole verde, sare, 400 g tortiglioni (macaroane scurte), 500 g rosii, 150 g sunculita afumata, 2 linguri ulei, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1/8 l concentrat de legume (Knorr + apa), piper, 200 g telemea putin sarata. Mod de preparare: Se spala fasolea, se curata, se taie bucati si se fierbe circa

  • 6:08 PM

    Timp de preparare: 40 min Ingrediente: Paste 500g , fructe de mare congelate 500g, 3-4 catei usturoi, 1 ardei iute, piper, sare , 1 lingura unt, ulei de masline, 1-2 pahare vin alb sec. Mod de preparare: Se pregatesc ingredientele: 3-4 catei de usturoi taiati felii subtiri, 1 ardei iute taiat rondele subtiri. Pastele se

  • 6:07 PM

    Ingrediente: Felii de pâine, cascaval, salam (preferabil Kosarom Brates), Ketchup, Ciuperci, Ou  (preferabil). Mod de preparare: Se aseaza pe un vas de yena feliile de pâine. Se taie aproximativ 5-6 felii de salam. Se rade pe o razatoare cascaval si se pune în vas (nu cel de yena ci alt vas) împreuna cu salamul taiat.Se

  • 6:06 PM

    Timp de preparare: 30 min Ingrediente: 3 cani faina, un iaurt mare, 5 oua, ½ cub drojdie, sare, oregano, cascaval, ciuperci, masline, sunca, 1 ardei gras, o rosie Mod de preparare: Se amesteca doua oua cu ½ iaurt, cu drojdia, faina si sare dupa gust. Se face un aluat ceva mai consistent decit cel de

  • 6:04 PM

    Timp de preparare: 20 min Ingrediente: Compozitie pentru 4 persoane: 400-500 g pasta (de preferat spaghetti), 2 galbenusuri, 1 albus, 250-300 g kaizer sau sunca presata, ½ cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), sare, piper dupa gust Mod de preparare: Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea